hjem.

LGS Scandinavia Resort tilbyr deg en varm og avslappende atmosfære, hvor naturen ligger tett inntill.

Kommer du til Filippinene for å se det genuine og ekte Filippinene, så er du på rett vei. Vår beliggenhet er ute i naturen og den lokale befolkningen med sitt gode humør og varme smil er spredt rundt oss.

Vår resort er et sted der du kan slappe av og bearbeide stress og bekymringer fra jobben, og bare være til. Vi har ikke støyende naboer, ingen tung trafikk og ikke proppet med turister døgnet rundt. Vår resort passer for familier med barn, da vi har både barnebasseng og lekplass. Men også for de eldre er dette ett rolig sted å være, og du bestemmer dagens gjøremål etter din egen takt.

Om du vil se havet, så er det kun 200 meter unna, og for de som har bevegelsesproblemer, ordner vi med transport.
Vi kan også ordne med utflykter til flere plasser på øya. Vi har en fin øy med hvite sandstrender som er ubebodd. Det tar 10-15 minutter å gå rundt den øya, og den passer fint for sol, bad og piknikk. Videre så finnes det en golfklubb noen kilometer unna, beliggende høyt over havet med en fin utsikt og kjøligere luft. Andre utflykter kan også ordnes, med eller uten ledsager.

LGS Scandinavia Resort ligger i Mahayag, Albuera, Leyte. Den er kun 25 kilometer unna den nærmeste byen, Ormoc og 18 kilometer fra Baybay som er en mindre ,men trivelig liten småby med mange sykler og mindre biler.
For å komme til oss, finnes det mange veier. Er du på øya Cebu, kan du ta katamaran fra Cebu City. Fra Manila kan du fly til Tacloban (Leytes hovedstad), eller Ormoc. Buss går fra Tacloban til Ormoc, videre fra Ormoc til Mahayag. Fly er alltid den bekvemeligste måten å reise på. Ønsker du selv å ordne med transport fra flyplassen er det mulig, eller vi kan avtale om å hente deg. Også når du kommer med båt fra Cebu, kan vi ordne med transport fra kaien i Ormoc.

Du kan booke rom også via : www.booking.com, www.agoda.com, www.hostelbookers.com, www.igougo.com