hem.

LGS Scandinavia Resort erbjuder dig en varm och avslappnande atmosfär, där naturen är tät intill.

Kommer du till Filippinerna för att se det genuine och äkta Filippinerna, så er du på rett väg
Vår belägenhet är ute i naturen och den lokala befolkningen med sitt goda humör och värme. Vår resort är en plats där du kan slappna av från ekorrhjulet och bearbeta stress och bekymmer från jobbet. Här kan du vara den du är, och du bestämmer själv hur din dag skall bli. Vi har inte stadens buller, liten trafik, och inget köande med andra turister.

Vår resort passar för familjer med barn, då vi har barnpool och lekplats. Även för de äldre är det ett lungt ställe att vara, och vi har anpassat oss för handikappade och rullstolsanvändare. Vi har inga höga trappor att forcera.

Önskar du se havet, så är det endast 200 meter att gå, cykla eller köra. Vi ligger bredvid en stor älv, och har därför älvens typiska  havsbotten med runda små stenar på stranden.
Önskar du att bada på en vit strand, har vi en liten obebodd ö där ni kan vara dagarna till ända.
Andra aktiviteter finns som t. ex. Golf. En golfbana ligger på ca. 15 km avstånd. Banan är högt belägen, så du får kyligare och fräsch luft att spela i. 
För er som önskar se det genuina Filippinerna, finns flera små byar att besöka, samt en biltur till Mc Arthurs statyer på ostsidan av ön.

LGS Scandinavia Resort ligger i Mahayag, Albuera, Leyte. Den är endast 25 km från närmaste staden Ormoc, och 18 km från Baybay
Baybay är en mindre, men trevlig by med många cyklar och mindre med bilar.

För att komma till oss, finns många vägar. En av dem är från ön Cebu. Du kan ta katamaran från hamnen i Cebu till Ormoc på Leyte. Från manila kan du flyga till Tacloban (Leytes huvudstad), eller Ormoc. Buss från Tacloban till Ormoc. Flyg är alltid det bekvämligaste sättet att åka, men vill man upptäcka landet, är bussen ett måste. Vi hämtar dig där du landar på Leyte, det vare sig i Ormoc eller Tacloban. Bussar och taxi kan du också begagna om du känner för det.
Kommer du med båt från Cebu, hämtar vi dig i Ormoc hamn.

Booka rum hos oss via direkt telefon eller: www.booking.com, www.asiarooms.com, www.hostelbookers.com